ja toivees toteutan, tänä yönä sieluni mä vaihtaa voisin yhteen suudelmaan... -tehosekoitin-

Jos et vielä ole saanut riittävästi lahjoja tai muuta maallista omaisuutta, niin nyt voit saada jopa oman tähden taivaalta, kiitos erään verkkokaupan. Miten kekseliästä. Vaikka hieno ajatushan se on. Etenkin jos saat itsesi mukaan nimetyn tähden lahjaksi joltakin hyvin tärkeältä henkilöltä. Minä ainakin olisin mielissäni sellaisesta lahjasta, ajatushan siinä on tärkein. Ystäviltä saatuna tällainen lahja olisi hauska, mutta siltä joltakin, se olisi suorastaan suurenmoista, etenkin jos lahjaan liittyisi tunnetta, eikä vain päätös, että kas, ostanpa tähden.

Lahjaksi oma tähti ei kuitenkaan ole kohta enää mikään erikoisuus, sillä siitä tulee hyvin pian tusinatavaraa ja pian silläkin naapurillasi, joka tuulettaa petivaatteensa sinun yläpuolella olevalta parvekkeelta saaden roskat lentämään sinun parvekkeellesi, on oma tähti aivan sinun tähtesi vieressä. Ennen tällaista tusinamyyntiä tämä lahja olisi ollut jotain aivan käsittämätöntä, jotain hyvin erikoista ja suurta. Jotain, mitä monilla muilla ei ole. Kohta se on vain lahja monien muiden lahjojen joukossa.

Joka tapauksessa minäkin voisin sen oman tähden ottaa. Vielä hienompaa olisi, jos se olisikin joskus meidän tähti, nimettynä jollain asialla tai tapahtumalla, joka merkitsee kummallekin paljon ja muistuttaa hyvistä hetkistä. Nimihän sen tähden muista tähdistä erottaa ja merkitsee juuri asianomaisille henkilöille paljon, eikä muiden tarvitse sitä edes ymmärtää. Tähden nimeämisen jälkeen voisi viettää öisin aikaa ulkosalla etsimällä tätä tähteä yhdessä ja paljastamalla sille sellaisiakin fantasioita, joita kukaan muu ei koskaan saa tietää. Ehkä minäkin sitten jonain päivänä..

Ehkä jonain päivänä kuu ja planeetatkin ovat myynnissä, rahallahan saa melkein mitä vaan. Paitsi rakkautta, sitä mitä minä eniten haluaisin.