Tapaat uuden tuttavuuden. Uskaltaudut hänen luokseen jatkamaan iltaa koska et halua nukkua yksin vaan kaipaat lämpimään kainaloon. Aamun sarastaessa lähdet pois. Eilispäivän vaatteet yllä, hiukset sekaisin, silmät väsymyksestä ja krapulasta punoittaen. Tiedossasi ei ole hänen numeroaan, tällä kertaa sentään nimi. Hymyilyttää pitkästä aikaa ja taksikuski luulee että naurat hänen jutuilleen. Tai ehkä hän tietää tapauksesi, onhan hän kuljettanut aamuisin monta edellisen yön matkaajaa kotiin.

Ja nyt et voi tehdä muuta kuin odottaa. Odottaa että ottaako hän yhteyttä, vai oliko tämä vain lyhyt tuttavuus hyvien yöunien kera. Hän pyysi kuitenkin numerosi, joten saatat vielä kuulla hänestä. Mutta nyt et ainakaan voi vielä pilata tätä juttua liialla innokuudella ottamalla liian aikaisin yhteyttä. Pitää vain odottaa kärsivällisesti.

Seurasi tästä hyvääkin vaikkei hänestä kuuluisikaan. Hän sai minut hymyilemään pitkästä aikaa. Hän auttoi minua unohtamaan menneitä kusipäitä, hän antoi minulle toivoa ja auttoi uskomaan että ehkä niitä hyviäkin miehiä löytyy.

Kiivetään tikapuita ylös syvästä kuopasta hymyillen, niin kauan kunnes joku taas tulee ja pudottaa takaisin pohjalle.