Ratsastusretki tai mönkijäajo

Hieman äksöniä viikonloppuun. Ulkoilma tekee välillä hyvää (jos ilma on ihanan lämmin ja kesäinen tai kirpeä kevät, tai kirkas talvipäivä, räntäsateella ja loskalla ei kannata suunnitella viettävänsä treffejä ulkosalla).

Jos saatavilla on hevosia ja ratsastustaitoa löytyy edes jonkin verran (toiselta hieman enemmän että pärjäätte luonnossa hevosten kanssa keskenänne) niin kannattaa harkita luontoretkeä ratsastamalla, hevosella. Voitte nauttia hiljaisesta luonnosta rasittamatta itseänne.

Toinen vaihtoehto on mönkijäajo, jos siis saatte jostain mönkijät käyttöön. Tämä vaihtoehto on meluisampi ja saastuttavampi eikä ehkä tunnu niin romanttiselta. Luonnosta kyllä voitte nauttia, mutta se menee nopeammin ohi.

Retken pituudesta riippuen voitte ottaa evästä mukaan ja viettää vaikka koko päivän tällä pienellä retkellänne. Varmistakaa kuitenkin että kuljette sallituilla reitellä ettei treffit koidu kalliiksi sakkojen takia tai tule jopa vankilareissua. Mikäs sen epäromanttisempaa olisikaan kuin ensitreffit putkassa, huh. Toivottavasti ainakaan minä en sellaisille ikinä joudu.