Leffateatteri

Aloitetaan aluksi ehkä hieman tylsästä ja perinteisestä vaihtoehdosta joka sopii kaikille. Etenkin ensitreffeille leffateatteri on loistava vaihtoehto. Ei tarvitse miettiä puheenaiheita heti alkuun ja komedialeffoissa voi katsoa mille asioille toinen nauraa ja oppia hänen huumorintajustaan jotakin. Jälkeenpäin voi keskusteluaihe löytyä elokuvasta.

Leffateatteri on romanttisempi vaihtoehto kuin videovuokraamosta leffan hakeminen. Vuokravideossa on se hyvä puoli että jos leffa on huono voi sen katsomisen sijasta keskittyä johonkin aivan muuhun. Leffateatterissa tämä voi häiritä muita katsojia. Mutta ainahan sieltä voi hiippailla kesken kaiken pois.

Sopivia leffavaihtoehtoja ovat esimerkiksi kauhuleffat jolloin on hyvä syy käpertyä toisen lähelle kun pelottaa tai ottaa toista kädestä kiinni. Komediat toimivat aina, ja romantiikkakin ainakin naisten mielestä, mutta miehenkin pitää viihtyä. Juuri ensi-iltansa saava Bond-leffa voisi myös olla hyvä valinta (minä ainakin tahtoisin sen nähdä...) Ja aina pitää muistaa yhteiset popcornit!