Takana on jälleen yksi vuosi, ja loppu siitä ei ainakaan ole ollut kovin ruusuinen Piscesin osalta. Elämä voi yllättää hetkessä ja kaikki on aivan toisin. Mutta ei se mitään, aina sitä jotenkin sinnittelee eteenpäin ja selviää takaiskuista.

Edessä on kuitenkin uusi vuosi, ja uudet kujeet. Etenkin kujeiden osalta Piscesin elämä näyttää hieman toiveikkaammalta ensi vuoden suhteen. Ehkä miehetkin ovat parempia ensi vuonna (tai tämänvuotisista voisi kyllä poimia mukaansa yhden ensi vuodelle).

Vuoden tulos lyhyesti:

Koulu: valmistuminen
Työ:  sama työpaikka, työtehtävät hieman muuttuivat
Ystävät: Ihania edelleen =)
Koti: läheisten vastoinkäymiset loppuvuodesta, koiran siirtyminen iki-uneen
Huvit: Singstar! GuitarHero! juhlinta!
Miehet: Muutama yhden illan tuttavuus, yksi hieman pidempi mutta ei ollut minun juttuni, muutama unikaveri, ainakin kaksi extra-kusipäätä, hieman kuolausta varatun miehen perään mutta minkäs teet, ja tämä yksi jonka voisi ottaa ensi vuoden tuttavaksikin...
Muuta tärkeää: vauvauutisia lähipiirissä, elämäni ensimmäiset sokkotreffit ja vielä päättyivätkin ihan hyvin, aloitin kuntosalilla käymisen

Lupaukset uudelle vuodelle:

Pari vuotta sitten tein listan lupauksista, ja onnistuin jopa ne melkein kaikki pitämään. Tänä vuonna en lupaile turhia, teen vain yhden lupauksen, joka toivottavasti tekee elämästäni parempaa ja aiheuttaa vähemmän huolia. Ja tässä siis lupaukseni (ystävät saattavat epäillä tämän lupauksen pitämistä, mutta saavat sitten muistuttaa minua tästä aika ajoin jos on aihetta):

Ei yhden illan juttuja!   (unikaverit sallitaan sillä ilman niitä silloin tällöin ei yksinäisiä iltoja kestä..)

Haluan jotain kestävämpää,  pidempää, parempaa..

Ja nyt juhlimaan, oikein hyvää uutta vuotta 2007 teille kaikille!