Se on kohta jo ovella. Nyt viedään viimeisiä hetkiä osoittaa kiltteytensä jotta pukki huomioisi jouluna. Joulukoristeita aletaan hiljalleen kaivamaan esiin ja kynttilöitä poltetaan. Minäkin poltin tänään ensimmäiset tuikkuni tälle talvelle.

On myös aika hankkia joulukalenteri. Se voi olla joko tavallinen vanhanaikainen kuvakalenteri, suklaakalenteri, kaljakori, lahjakalenteri jne. Oman valintansa mukaan voi valita sen kaikkein mieluisimman tavan laskea jouluun lähestyviä päiviä. Eikä kalenterit ole tarkoitettu vain lapsille vaan myös hieman vanhemmillekin. Itselläni on Nalle Puh -aiheinen suklaakalenteri kaapin päällä odottamassa joulukuuta, kiitos siitä äidin. Mutta sen lisäksi teen siis tänne blogiin hieman erilaisen kalenterin. Tämä joulukalenteri on siis täynnä treffiehdotuksia, yksi ehdotus päivää kohden. Treffiehdotukset sopivat joko ensitreffeille, tai sitten piristykseksi hieman pidempään yhdessä olleille. Jokainen voi tietenkin muokata näitä treffiehdotuksia mielensä mukaan itselle sopivammaksi, nämähän ovat vain ehdotuksia. Ja se on itsestä kiinni kuinka pitkälle ja miten ilta jatkuu, mutta näillä voi aloittaa. Jotkut näistä vaihtoehdoista ovat vuodenaikaan sidottuja, mutta mielikuvitusta saa käyttää.

18 päivän kuluttua aukeaa ensimmäinen luukku. Ja aina uusi ehdotus ilmestyy aamuyöstä neljän aikaan. Viihtyisää joulun odotusta!