On ollut tässä pieni tauko blogiin kirjoittamisessa ja nyt onkin kerralla enemmän asiaa. 10 päivää päivittämättä blogia sen perustamisen jälkeen taitaa lähennellä uutta ennätystä. Mutta vaikken olekaan kirjoittanut tänne, olen kuitenkin seuraillut ketä täällä on vieraillut.

Voi mikä salapoliisi minusta tulisikaan. Miten jännittävää onkaan etsiä tietoja jostakin ihmisestä kenestä tietää vain nimen. (En siis ole hakenut tietoja täällä kävijöistä sillä heitä en pystyisi jäljittämään, enkä haluaisikaan, joten olkaa huoleti. Tarkoitan nyt siis noin niinkuin yleisesti kun tapaa jonkun uuden tuttavan livenä ja haluaa tietää hänestä enemmän.) Nopeasti googlen, finderin, ytj:n, koulukavereiden sekä satunnaisten muiden sivujen avulla saa henkilöstä selvitettyä nopeasti asuinpaikan, puhelinnumeron, yrityksen jos sellainen on, kotipaikan, jne. Ja jos vielä onnistaa niin saattaa jopa löytyä kotisivut joista kohde löytyy. Harhaosumia kuitenkin sattuu eikä kaikkea lukemaansa pidä uskoa. Samannimiset henkilötkin saattavat sekoittaa pakkaa kummasti.

Mutta takaisin blogini vierailijoihin. On mielenkiintoista seurata paljonko täällä käy väkeä, ja ennen kaikkea mitä he täältä etsivät, kiitos ystäväni joka auttoi minua asentamaan tänne sellaisen ohjelman että voin tarkkailla tällaisia asioita. Jotkut ystävistäni, jotka tietävät tämän blogin olemassaolon, tunnistan useimmiten helposti kun he ovat täällä käyneet katsomassa mitä turhaa olen täällä taas pulissut. Lisäksi huomaan että joitakin tuntemattomia käy täällä säännöllisesti ja hyvä niin, että joku jaksaa näitä juttuja lukeakin. Mutta ennen kaikkea olen törmännyt erinäisiin hassuihin juttuihin teitä seuratessani.

Tarkkailtuani hakusanoja miten tänne eksytään, ovat yleisimpiä olleet Pisces (tässähän minä, toivottavasti löysit etsimäsi) sekä runot (niitäkin olen tänne omia tekeleitäni lisäillyt). Horoskooppien yhteensopivuutta monet ovat myös olleet hakemassa, eivätkä ehkä ihan ole etsimäänsä löytäneet, mutta kiva huomata että muutkin lukevat ja uskovat horoskooppeihin (ainakin silloin kun ne lupaavat jotain hyvää) etten minä ole ainoa.

Mutta minua hämmästyttää miten paljon haetaan tietoa yhden illan jutuista sekä pettämisestä. Otetaanko nykyään pettäminen ihan kevyenä juttuna ja onko toisen loukkaaminen sallittua? Onko pettämisestä tulossa enemmän sääntö kuin poikkeus? Usein uskotaan että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella (oho, tulipas monta sanontaa peräkkäin) mutta näin harvemmin on. Vaikka kuinka hetkellisesti kiinnostaisi kokeilla jotakin uutta, niin seuraukset siitä saattavat olla kohtalokkaat. Jos toinen ei enää kiinnostakaan niin kovasti tai arki tuntuu liian rutiinilta, tulisi se selvittää jollakin muulla tavalla kuin pettämällä, sillä harvemmin pettäminen on ratkaisu ongelmiin koska sen jälkeen ongelmat yleensä vain pahenevat. Joten hyvät ihmiset, ajatelkaa kaksi kertaa ennen kuin päädytte ratkaisuun että toisen pettäminen kannattaa. Pettämiset eivät kuitenkaan pysy loputtomiin salassa, vaan se jotakin kautta tulee sinun eteesi jälleen etkä pysty asiaa enää kiertämään. Ajatelkaa asiaa siltä kantilta, että mitä jos hän pettäisi sinua, niin miltä sinusta tuntuisi?

Lisäksi täältä on haettu anorektisen ihmisen kuvia, joita täältä ei todellakaan löydä, kuten ei myöskään löydä tietoa vanhojen naisten seksuaalisuudesta. Kaikkein hauskin hakusana mikä eteeni on tullut, mikä sai minut tämän jutunkin tänne kirjoittamaan on kermavaahdon korvike. Kun näin sen, tuli mieleeni heti, että mitähän tänne blogiin on oikein tullut kirjoiteltua kun tuollaisilla sanoilla tänne eksytään, ja ennen kaikkea, mitä hakija kuvitteli täältä löytävänsä? Kermavaahdolle hyvä korvike ainakin ruuan laittoa ajatellen kuitenkin on vaniljakastike, joita on eri valmistajilla saatavana ihan ruokakaupasta. Muuhun tarkoitukseen en nyt osaa sanoa mikä olisi parempi vaihtoehto, riippuu mitä olet sillä tekemässä.... ;)

Erilaisten hakusanojen paljous saa ajattelemaan myös sitä, miten ihmiset ennen tulivat toimeen ja mistä he löysivät tietonsa ennen tätä ihmeellistä Internetiä. Olivatko ihmiset ennen sulkeutuneempia kun ei voinut muilta salassa hakea tietoa oudoista asioista ja silloin oltiin varmaan paljon tietämättömämpiäkin monesta asiasta. Nyt kun on internet, niin muutamalla hakusanalla edessäsi on valtava määrä tietoa, maarajoista riippumatta. Ja huomasinpa muuten että muutamasta naapurimaastammekin on tänne blogiin eksytty, kansainvälistyminen on siis kohdannut myös blogini, jee.

Toivon, että blogini jaksaa jatkossakin kerätä lukijoita. Odotettavissa on ainakin pikkujoulujen selviytymisopas ihan lähiaikoina sekä joulukalenteri puolentoista kuukauden päästä.. Joten kiitos, ja tervetuloa uudelleen!